Haikaran laulupuu > Toimitusehdot

Toimitusehdot

Toimitusaika

Toimitusaika on noin 1-2 viikkoa. Yleensä pystymme kuitenkin toimittamaan tuotteet viikon sisällä.

Maksaminen

Voit maksaa tilauksesi joko etukäteen tilisiirtona tai paikan päällä noutaessasi tuotteet. Mikäli haluat nopeuttaa tilauksesi vahvistumista ja varmistaa, että tuotteet varataan sinulle, ilmoita maksamisestasi sähköpostitse kristiina.konu@haikaranlaulupuu.fi

Toimitustapa

Tuotteet toimitetaan lähimpään postitoimipaikkaan, Matkahuollon toimipisteeseen tai suoraan asiakkaan kotiin. Kirjeet toimitetaan mahdollisuuksien mukaan suoraan kotiin.

Postipaketti on noudettavissa postin myymälästä lähetystä seuraavana työpäivänä kello 16.00 alkaen erikseen määritellyillä yhteysväleillä, muilla yhteysväleillä kuljetus vie 2 työpäivää.

Jos valitset toimitustavaksi nouto, sovi noutoajankohdasta erikseen kristiina.konu@haikaranlaulupuu.fi

Toimituskulut

Toimituskulut riippuvat tilattujen tuotteiden koosta ja painosta ja ovat alkaen 4€. Haikaran Laulupuun verkkokaupassa käytettävät hinnat ovat voimassa ainoastaan lähetettäessä tuotteita Suomeen.

Palautus

Palautettavan tuotteen täytyy olla täysin käyttämätön, ehjä ja pesemätön. Palautusoikeus on 14 vuorokautta. Jos haluat palauttaa tuotteen, sovi palautuksesta etukäteen kristiina.konu@haikaranlaulupuu.fi

 Ostoskori

Haikaran Laulupuu, Salitunkatu 10, 24100 Salo, Finland
puh. 050 4140 419, sähköpostiosoite kristiina.konu@haikaranlaulupuu.fi
Viimeksi päivitetty 2021-02-24 13:59:22