Reborn-nukkekurssit

 

Haikaran Laulupuun reborn-nukkekurssit

Haikaran Laulupuu järjestää myös kaksipäiväisiä reborn-nukkekursseja. Kurssit järjestetään Haikaran Laulupuun tiloissa, osoitteessa Salitunkatu 10, Salo. Tulevista reborn-nukkekursseista informoidaan tällä sivulla.

Viikonloppukurssin aikana valmistetaan nukkeaihiosta oma hellyyttävä 44-46 cm reborn-nukkevauva. Nukke valmistetaan ohjeiden mukaan, vaihe vaiheelta reborn-ohjelman tekniikoita ja Real Effect -värejä käyttäen. Kurssin hinta sisältää kaikki reborn-nuken valmistukseen tarvittavat materiaalit, ruokailut ja kahvituksen sekä tarvittaessa majoituksen. Kurssilla voi tehdä myös materiaalihankintoja.


Kursseille ilmoittautuminen

Kurssien lisätiedot, hinnat ja ilmoittautumiset sähköpostilla info@haikaranlaulupuu.fi (myös suoraan Postia Haikaralle -lomakkeella) tai puhelimitse 050 4140 419. Kurssit järjestetään riittävän osallistujamäärän täyttyessä. Ilmoittautumiset ovat sitovia ja kurssista peritään varausmaksu, joka palautetaan mikäli riittävä osallistujamäärä ei täyty ajoissa.


Nukkekursseja nyt myös tilauksesta

Kerää vähintään 8 henkilön porukka niin tulemme paikan päälle vetämään nukkekurssin. Kysy kurssin lisätiedot ja hinnat suoraan Postia haikaralle -lomakkeella.

Nukkekurssi on myös mainio lahjaidea mummille tai hyvälle ystävälle jolla on jo kaikkea!